Zo, de Dag van de Wijk 2022 is weer voorbij.

Afgelopen zondag, 26 juni 2022, hebben we een heel mooi feest kunnen vieren voor en door onze inwoners. Even was het wat ongemakkelijk, omdat het nogal regende in het begin. Door die regen was er wat minder aanloop dan we hadden gehoopt, maar toen het opklaarde, ging het ineens veel beter en zagen we ook veel blije gezichten en werden veel fijne opmerkingen gemaakt.

Het bestuur van het Wijkplatform wil daarom dan ook de leden van de organisatie van de Dag van de Wijk en het publiek uit Geleen Zuid en De Kluis bedanken voor hun werk en hun aanwezigheid. Samen met de particuliere standhouders en de medewerkers van de professionele organisaties, is het dat mooie feest geworden waar wij zo op hadden gehoopt.

Bijzondere dank aan de muzikanten, die voor de juiste sfeer en entertainment hebben gezorgd. En tenslotte natuurlijk een dankwoord voor de grote en kleine sponsoren van de Dag van de Wijk. Zonder hen hadden we deze dag niet kunnen organiseren en hadden we zeker niet de geslaagde loterij kunnen houden. Nogmaals bedankt daarvoor.

De prijzen die zijn gevallen op lotnummer 34 en 316 zijn nog niet opgehaald. De bezoekers die in het bezit zijn van zo’n winnend lot, kunnen hun prijs alsnog opvragen. Zij kunnen met ons bellen.

U heeft de spreuk: “Luuj make Gelaen-Zuid” vast wel eens ergens zien staan. Met deze mooie Dag van de Wijk hebben wij allemaal samen laten zien dat wij een hele goeie bijdrage daaraan hebben geleverd.

De vóór, tijdens en na de Dag van de Wijk gemaakte op- en aanmerkingen zien we als leermomenten en gaan we die natuurlijk volgend jaar meenemen. We hopen de Dag van de Wijk dan nog leuker te laten zijn. Op naar volgend jaar.